Főoldal > Prima Power > The Laser

The Laser 2D

Fiber és CO2 erőforrásokkal, többfajta asztal méretben. Cső- és profilmegmunkálási modullal bővíthető síkágyas asztalok. Teljesen automatizált rendszerekkel kombinálható és bővíthető.

Laser Sharp

A Laser Sharp kiválóan alkalmas közepes- és nagyméretű lemezek megmunkálásához, az alapanyagok széles skáláján, beleértve a fényvisszaverő anyagokat is.

Platino Fiber Evo

Fokozottan rugalmas és termelékeny fiber lézersugaras vágógép: kiváló vágási teljesítmény a különböző minőségű és vastagságú anyagok széles tartományiban.

Laser Genius

Nagy pontosság és magas termelékenység a legjobb minőségben, kompromisszumok nélkül a teljes anyagvastagság tartományban.

Platino

Rugalmas, felhasználóbarát és kompakt lézersugaras vágógép kiváló ár / teljesítmény aránnyal. Anyagminőségek és lemezvastagságok automatikus kezelése.

Főoldal > Prima Power > The Laser

The Laser 3D

A 3D lézer termékpalettával új alkalmazások nyílnak meg már bevált technológiákat biztosítva. A termékcsalád tartalmaz mind CO2, mind fiber lézer erőforrást vágás, hegesztés és fúrás technológiákkal kombinálva

Laser Next

A Laser Next új 3D rendszere az autóipari gyártásra született. Első osztályú teljesítményt, a legkisebb ciklusidőt és kiváló minőséget biztosít.

Rapido

Háromdimenziós vágás és hegesztés. Kipróbált és már bizonyított „igásló” minden fiber lézeres alkalmazáshoz. Osztályában a legjobb gépfelépítéssel és vezérlésessel.

Optimo

Egy magasabb osztályú háromdimenziós gép a nagyobb munkadarabok vágására és hegesztésére kifejlesztve. Kiváló minőség és precizitás.

Laserdyne 430

Rugalmas lézeres megmunkálóközpont a nagy pontosságú alkalmazások széles köréhez. Sokoldalú konstrukció többcélú használatra: vágás, hegesztés, fúrás. A lézerforrások széles választéka áll rendelkezésre.

Laserdyne 810

Magas precizitású lézerrendszer 2D és 3D vágás, hegesztés és fúrás technológiákhoz, kiegészítve DED (lézeres felrakóhegesztéses) additív gyártással. 

Laserdyne 795

A többtengelyes (3D) lézer rendszerek megteremtője és úttörője. Precíziós megmunkáló rendszer fúró, hegesztő és vágó fejjel. A gép magában hordozza a Prima Power több mint 30 éves lézer technológiai tapasztalatát.

THE Laser 2d Katalógus
The laser 3d Katalógus

További Prima Power gépek és rendszerek