Főoldal > Prima Power > The Software

The Software

Prima Power szoftveres megoldások a legjobb teljesítmény eléréséhez.

Tulus Cell

A Tulus® szoftver egy egységesített és skálázható szoftvercsalád a gyártás központosított kezeléséhez. A Tulus® a teljes gyártási folyamatot egy alkatrész ajánlatkérésétől és megrendelésétől számítva a kész alkatrész legyártásáig irányítja és kezeli. A Tulus® család számos funkciót kínál a gyártás és a napi munka hatékonyságának növelése érdekében.

Tulus Office

A Tulus® Office hatékony eszköz a munkatervezéshez és a gép kapacitásának szabályozásához. Lehetővé teszi a gépek és feladatok ütemezését és nyomon követését, valamint a feladatok listájának szerkesztését is. A Tulus® Office termelés- és teljesítményjelentési opciókat tartalmaz. Bármilyen gépre telepíthető, akár harmadik féltől származó gépre is.

Tulus Power Processing

A Tulus® Power Processing révén a gyártási folyamat átlátható és könnyen kezelhető lesz. Mindig ellenőrizhető a termelés állapota, az egyes alapanyagok és munkadarabok helyzete. A teljesítményfeldolgozás sokkal hatékonyabbá teszi a gyártást, kevesebb erőfeszítéssel. Interfész más gyártóktól származó vállalatirányítási (ERP) rendszerekkel.

Tulus MUPS

Tulus® MUPS a gépek személyi asszisztense, melynek feladata ellenőrizni a hatékonyságot és csökkenteni a holtidőt a termelésben. A távoli állapotfigyelés hozzáférést biztosít a felhasználónak az aktuális gépállapotról, akár a gyárban, akár a világ más részén tartózkodik.

NC Express e3

Az NC Express e³ egy skálázható CAD / CAM alkalmazás, amely használható különálló tervező szoftverként vagy akár egy egyesített automatikus tervező szoftverként is. Támogatja a Prima Power lézerek és stancok teljes programozási igényét. A 3D modellek importálásától és kibontásától kezdve a napi vállalatirányítási (ERP) adatok feldolgozásáig képes kezelni a feladatokat a program.

Master Bend Cam

A Master BendCam programozási rendszer egy felhasználóbarát, integrált eszköz a Prima Power hajlító gépek hatékony kezeléséhez, interaktív grafikus megjelenésen keresztül. A Master BendCam funkciói a következők: egyszerűsített programozás előre beállított hajlítási szakaszokkal, a géptengelyek egyszerű és átlátható pozicionálása, a hajlítási lépések ábrázolása, a program optimalizálása 3D szimulációval, az alkatrészek és szerszámok ütközésének ellenőrzése, teljes szerszámkezelés és eszközbeállítás.

MAESTRO - Libellula

A MAESTRO-Libellula® CAD / CAM program az SI Engineering Libellula® rendszerén alapul. A felhasználói felület, a technológiai paraméterek, a szimuláció, az ERP-kapcsolat, a jelentéskezelés és a termelésirányítás a Prima Power szoftvercsapata által kerül folyamatosan fejlesztésre. Minden termékfejlesztést a valós vevői igények és alkalmazások motiválnak.

The Software
Katalógus

További Prima Power gépek és rendszerek