Főoldal > Prima Power > The System

The System

Komplett és moduláris gyártósorok különböző munkaállomásokból és anyagmozgató rendszerekből felépülve. Egyedülálló termelékenység a Prima Power páratlan tapasztalata alapján.

PunchBend

A Prima Power PunchBend egy új megoldás a kiváló minőségű automatizált termelésre. Lyukasztás, formázást és méretre vágást követően készre hajlítjuk az alkatrészeket.

PSBB

A kompakt PSBB automata gyártósor a nyers alapanyagok tárolásától a kiváló minőségű, készre hajlított alkatrészek előállításáig nyújt megoldást .A PSBB rendszer a következő modulokból áll: stancolás – darabolás – nyersanyag/alkatrész tárolás és továbbítás – hajlítás.

Night Train FMS

Night Train FMS komplex automatizált megoldás a nyers alapanyagok, kész alkatrészek és hulladék anyagok tarolására és szállítására. Minden egyes megmunkálási folyamat egy központi raktár rendszerbe integrálva. Minimális logisztika, maximum produktivitás.

LPBB

A kompakt LPBB automata gyártósor a nyers alapanyagok tárolásától a kiváló minőségű, készre hajlított alkatrészek előállításáig nyújt megoldást. Az LPBB rendszer a következő modulokból áll: lézeres vágás – stancolás – nyersanyag/alkatrész tárolás és továbbítás – hajlítás.

The System
Katalógus

További Prima Power gépek és rendszerek